Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Voor elke aankoop die u doet via internet geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dat betekent dat u na ontvangst van uw bestelling binnen 14 dagen kunt aangeven dat u het werk wilt retourneren, waarna u nog eens 14 dagen de tijd heeft om het werk terug te zenden. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending krijgt u z.s.m. teruggestort, uiterlijk 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft. Wel zijn de kosten voor terugzending voor uw rekening.

Herroepingsprocedure

Volg voor het terugzenden van een werk de volgende stappen:

  1. Download het formulier voor herroeping.
  2. Vul het formulier in en mail naar de stichting. Het emailadres staat in het formulier.

Terugsturen

Terugsturen is voor uw eigen rekening en risico, denk ook aan een verzekering. U ontvangt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van het werk het aankoopbedrag retour.

Voorwaarden

Een product kan alleen worden teruggestuurd in de originele verpakking en in de staat zoals het is ontvangen. Indien een werk beschadigd retour wordt ontvangen, zullen de kosten hiervoor bij u in rekening worden gebracht.

Vragen?

Indien u vragen heeft over het terugbetaal- en retourneringsbeleid neem dan contact op via info@leenversuslyme.nl.

Het terugbetaal- en retourneringsbeleid is opgemaakt maart 2022 door Stichting Leen versus Lyme.